X

Un LIKE = O PUIE MSD

Header Ads

ALERTĂ. Carmen Dan pierde războiul cu șoferul cu plăcuțe ”M..EPSD”. Decizie de ultimă orăȘoferul român care a venit în țară cu o mașină ce avea scris pe plăcuțele de înmatriculare numere cu mesajul ”MUIEPSD„ a câștigat războiul cu angajații Ministerului de interne, care i-au luat permisul de conducere și numerele de la mașină.

Răzvan Ștefănescu își va primi permisul de conducere înapoi și rămâne fără dosar penal. Mai mult, în cadrul Poliției se va declanșa o anchetă internă în acest caz.

”Având în vedere interesul public major în ceea ce privește circulația pe drumurile publice din România a unui autoturism înmatriculat în Suedia, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:
În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.
Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.
În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

No comments

X